4 saker killar inte vet om ägglossningstest

Är ägglossningstest ett främmande ord för dig som kille? Du kan vara lugn, de flesta killar vet nämligen inte mycket om detta test. Men för att du som kille ska få en fördjupad kunskap om detta test har vi på bloggen tagit fram de vanligaste frågeställningarna som killar innehar. Förhoppningsvis ska dessa svaren reda ut de mest vanliga frågorna om detta test hos dig.

Ett vanligt fenomen är att kvinnor ofta talar om ägglossningstest med en sådan självklarhet att det skapar en stor osäkerhet hos de flesta män. Flertalet män har nämligen ingen aning om vad detta ”test” är för en form av test ens. För att du som man aldrig mer ska behöva känna ”vad snackar hon om nu?”, så har vi på bloggen valt att besvara de vanligaste frågeställningarna som du som man kan ha om denna produkt. Vår förhoppning är att du som man efter att ha läst detta, ska ha en mer avslappnad syn på detta test – samt att du enklare ska kunna samtala om testet med din partner. Ok, nu får det vara slutpratat för min del, nu kör vi!

Ägglossningstest en nyckel till graviditet

Ok, vi börjar med det mest grundläggande om ägglossningstest för dig som av någon anledning inte vet vad detta är för ett test. Testet är helt enkelt till för att kvinnorna ska kunna kontrollera när under månaden de har störst chans att bli gravida. Hur testet går till tillhör inte denna text, men däremot är det bra att veta varför man ens inhandlar detta test, så att du nästa gång din tjej köper testet, vet varför hon skaffar det.

Fungerar ägglossningstest alltid?

Ett ägglossningstest är otroligt noggrant och fungerar upp till 99 % av tillfällena när din partner använder detta. Självklart kan några test alltid visa något fel, men överlag är testerna otroligt tillförlitliga.

Vilka olika typer av ägglossningstest finns det?

Det finns olika former av ägglossningstest: saliv- och urinbaserade. Skillnaden mellan dessa två är helt enkelt att du att med de salivbaserade undersöker din partner när hen har störst chans att bli gravid via saliv. Den urinbaserade granskar din partner helt enkelt när hon har störst chans att bli gravid genom urin. Bägge fungerar lika bra, och din partner får själv välja vilken hen föredrar bäst.

Vart kan man inhandla ägglossningstest?

Testet går att köpa både i fysiska och internetbaserade apotek. Du hittar även testen i de flesta sexshoppar på nätet. Varifrån man väljer att beställa testet är helt enkelt en smaksak vad man känner sig mest bekväm med.

Jag vill med dessa ord avsluta dagens inlägg och jag hoppas att du som kille har lärt dig något nytt om ägglossningstest. Trevlig vecka på dig.