House of Motorsport, en pärla i cyberrymdens vilda västern

Jag älskar internet. Jag älskar hur enkelt det är att hitta det man söker alldeles oavsett hur annorlunda eller obskyrt det man söker är. Jag älskar inte mängden av företag som kanske inte riktigt lever upp till förhoppningar och krav på bra kvalitet och service, men säkert har du liksom jag någon gång hittat en sajt som är alldeles perfekt för just dig. För mig som älskar bilar och att fixa och uppgradera är https://houseofmotorsport.com/sv/ en sådan juvel man drömmer om att hitta.

Har sett till att gamla bilar kan få nytt liv sedan 2009

HoM har funnits i över 10 år, och jag kan inte begripa att jag missade dem fram till för två år sedan. Men hellre sent än aldrig får man väl säga, och nu kikar jag in minst ett par gånger i veckan. Passar på att drömma om sätt att pimpa till min gamla S70, men också för att bara sväva iväg och kolla på  vad det finns för delar och vilka märken och modeller som det finns delar till. Det är en rejäl samling vill jag lova, och både föräldrar och svärföräldrars bilar har fått extraliv på det viset. Det är fantastiskt vad nya lampglas gör på en gammal Volvo och Saab.

Kanske är jag tråkig, men det blev många bil relaterade julklappar

Snygga nya fälgar till grabbens Golf, ny ratt till svärfar och en rejäl rattmuff till mig själv nu när jag kommit till den ålder där praktikalitet överväger coolhetsfaktorn. Ta hand om er och era bilar och ha en härlig vinter. Lägg inte för mycket tid online, men när du hittar en juvelsajt, dela med dig.