En bra träningsjacka att ha på vintern ute i löpspåret

Jag älskar att träna, både inne och ute. Men jag tror inte det är något som slår en joggingtur ute på en skogsväg i totalt mörker. Gärna också när det har blivit lite kyligare det är så kall och klar luft då. Det som kan vara jobbigt när man är ute i löpspåret på vintern är att man är för kall i början för att sen svettas och när det är kallt ute blir man snabbt nedkyld om man blir svettig. Häromdagen när jag tog min första löptur för året i minusgrader hände just detta, jag var kall när jag började men blev snabbt svettig. Jag tänkte då att jag måste köpa bra ytterkläder anpassade för träning i kallt väder. Jag sökte på  träningsjackor för dam och hamnade på en sajt som hade just träningsjackor. På den här sidan hittade jag precis det jag behövde och lite annat också för den delen.

Allt för en aktiv fritid

Som sagt jag har surfat runt en hel del på sidan och jag har sett att dom har allt för ett aktivt liv, skor jackor, träningskläder jag det mesta har dom. Jag tycker att det är riktigt bra att det har ett sånt stort utbud både för män och kvinnor, då behöver man ju inte gå in på flera sidor för att handla det man behöver. Jag har iallafall köpt mig en träningsjacka för dam till mig och ett härlig underställ, det kan vara ganska skönt att ha på sig nu i vinter när man är ute och går. Vad jag mer upptäckte när jag surfade runt på sidan för att hitta en träningsjacka för dam var att de även hade proteinbars så det beställde jag också.