Ytliga kärl som går att behandla

Det är många som går runt med ytliga blodkärl som man upplever som stora problem. Främst kanske det handlar om att man har det på benen och i ansiktet. Man kan inte riktigt säga varför ytliga blodkärl uppstår, vilket är väldigt intressant i sig, men det viktiga är att man ska veta om att det går att behandla. Hos Klinik Villastan kan man få hjälp med kärlbehandlingar som gör att du kommer känna dig väldigt mycket mer bekväm om du upplevt problem.

Om man går till källan så vet man som sagt inte riktigt varför vissa får mer eller mindre ytliga blodkärl. Ibland kan det bero på ärftlighet, ibland så har östrogen i din kropp påverkan eller om det handlar om en graviditet. Men oavsett så ska man som sagt veta att det finns behandlingar att få hjälp med och hos Klinik Villastan kan du känna dig trygg med att resultatet blir fantastiskt. Här jobbar man nämligen med två olika metoder. Den ena kallas för sklerosering och den andra för IPL. Vilken metod som passar bäst för just dig beror helt enkelt lite på vad orsaken är till de ytliga blodkärlen.

Du behöver inte vara orolig

Nej, sluta oroa dig. Vilken metod man väljer har Klinik Villastan superbra koll på. De gör en undersökning och konsultation för att helt enkelt ta fram den bästa behandlingsmetoden för just dig och därefter får du all information om hur det kommer gå till. Här efter så bokar man in en tid för att göra det och du får då även all information om hur det går till före och efter behandlingen. Redan nu på deras hemsida så går det utmärkt att läsa mer om hur behandlingen går till när det gäller specifikt ben och ansikte, läs mer och se till att du känner dig nöjd med din kropp!