Hitta en ledig lägenhet i Kristineberg

Vart kan jag hitta en ledig lägenhet i Kristineberg? Snälla hjälp mig, jag har letat i flera år nu och har fortfarande inte lyckats få tag på någon. Hur svårt ska det vara! Varför vill alla människor bo i Kristineberg, just där jag vill bo. Klart jag förstår varför alla vill bo där, det ligger ju i Stockholm nära vatten och restauranger. Dessutom håller kommunen på att bygga ut området där så det finns väl lite mer hopp om att jag någon gång ska få tag på en lägenhet i Kristineberg. Det verkar ju inte hjälpa att stå i någon bostadskö i alla fall så jag får nog försöka hitta någon annan väg.

Vart ska jag leta efter ledig lägenhet?

Det finns mänger med olika sajter som man kan prenumerera på för att få reda på vilka lägenhet som är lediga, men det som inte står är att flertalet av lägenheterna som kommer ut går till de som har förtur, som har stått i bolagets egna kö eller av någon annan anledning har förtur. Jag tror jag blir galen, jag vet inte vart jag ska ta vägen snart om jag inte hittar en ledig lägenhet.

Kristinebergs slott – nya lägenheter

Det finns ett projekt som heter Kristinebergs slott som är ett kvarter med femtio nya bostäder men jag misstänker att dom för det första redan är slutsålda och för det andra är alldeles för dyra för mig ändå. Det som är så fantastiskt med Kristineberg är att det ligger så nära vattnet! Det är så vackert runt omkring med många promenad-, jogging- och cykelvägar utmed vattnet. Det ligger också många restauranger med uteserveringar längs stränderna och det är nära till färjehamnen och lokaltrafiken. Man utökar även parkområden och annat som är till för de boende så det kommer inte att bli mindre populärt framgent. Men jag måste hitta en lägenhet nu!!