Balkonglåda på väggen

Två veckor till semester och jag har inga stora planer, jag ser fram emot att slappa på min balkong eller ligga på en filt i parken. Träffa polarna på krogen och binge-watcha Black Sails och Breaking Bad. Ska shoppa lite och rycka upp balkongen och vardagsrummet.

Jag googlade på balkonglådor och hittade Stayhome, där såg jag direkt att man ju inte behöver ha en klassisk balkonglåda som hänger på räcket, där man kanske vill sitta eller kunna stå lutat mot räcket. Man kan ha sådana här väggamplar, som man helt enkelt langar upp där det finns plats på väggen och där de inte är i vägen. Man kan också välja plats efter solljus och blåst. Kan bli snyggt om man har någon hängväxt som får hänga nedåt. Pelargoner nej tack!

Ska också fortsätta skissa på min gamla dröm. Har alltid drömt om att ha en egen klädbutik med plagg som man saknar hos de vanliga kedjorna (exempelvis herr- och barnkläder i svart och mörkgrått) och trevliga stamkunder. Det behöver inte vara så trendigt. Det verkar så lätt i dag att köpa in kläder, man kan hitta en sådan här klädgrossist och beställa hur lätt som helst. Just denna säger att de satsar på större storlekar också, jag vill ha vanliga kunder i alla format.