Serie om mayaindianer

Funderar på att ställa ut på Stockholm comic con nästa år, tänkte nämligen börja göra serier om mayaindianer (typ som hur Marvel har hittat på serier om Tor och de andra gudarna och gudinnorna i nordisk mytologi). Tänkte om jag skriver fem kapitel på ca 20-25 sidor var bör det vara en bra början för att läsare ska förstå vad serien kommer att handla om. Undrar ifall man får ställa upp en monter? och måste man då anlita monterbyggare själv? Iallafall jag tror jag ska skriva om vanliga mayaindianer som får sina krafter av Kukulkan, en av mayaindianernas gudar. Personerna bor alla i Chichen Itza någon gång under 700-talet efter vår tideräkning. Då Chichen Itza har funnits sedan 600 år efter vår tideräkning, passar 700-talet som århundrade. Jag har tankar på att personerna kommer resa i tiden, på så sätt får jag in mer modernare event. Kan också vara intressant hur människor från 700-talet skulle reagera på att se en värld över 1000 år i framtiden.

Nu är det snart jul också, ska spendera den med mina gamla föräldrar i deras villa. Då mina föräldrar är både gamla och bor i en helt annan stad ett antal mil bort, är det svårt för mig att hjälpa till med sysslor som fönsterputsning, slänga skräp och vattna växterna. Som tur finns det företag som man kan anlita för städning. Det är också mycket lätt att hitta hjälp, sökte på fönsterputsning borås, och hittade en städfirma som kunde hjälpa mig med mina föräldrars fönsterputsning.