Dags att köpa parfym

Har spenderat dagen på Frölunda Torg tillsammans med mina barn. Att handla med barn är en riktig utmaning. Du lär dig verkligen tålamod när du har två små monster som drar dig åt olika håll och skriker när de inte får köpa vad de önskar. Barnen lugnade ner sig efter någon timme.

Vi har handlat kläder till min son och ett halsband till min dotter. Min son bryr sig inte så mycket om vilka kläder han bär, bara de är funktionella och uppfyller sin funktion som plagg. Det blev ett par jeans och en t-shirt till sonen. Dottern tog betydligt längre tid på sig för att hitta det perfekta smycket. Hon köpte ett silverhalsband med en blå ädelsten. Halsbandet var snyggt och hon verkar jätteglad över att äga det.

Jag passade på att köpa en ny parfym. Den jag har hemma har tagit slut. Det är en parfym av märket Gucci som jag haft i över 10 år. Jag använder inte parfym ofta, det är oftast när jag går ut på någon nattklubb som jag vill dofta gott.

När vi hade handlat klart i butikerna blev det hamburgare och pommes frites på McDonald’s. Barnen älskar hamburgare och så även jag. Vi åkte proppmätta hemåt en halvtimme senare. Väl hemma slog jag på Tv:n och vi sjönk ned i soffan för att kolla på filmen ”The other guys”. Det är en film med Mark Wahlberg och Will Ferrell. De spelar två misslyckade poliser som alltid råkar i trubbel och hånas av kollegorna på polisstationen. Mark och Will hamnar i en del dråpliga situationer när de försöker lösa brott. Men till slut lossnar det för dem och de löser ett stort brottsfall.

Will Ferrell är en favoritskådespelare. Han är lysande i filmerna Step Brothers och Old School.