Rullbara postburar är praktiska när du ska flytta prylar

Jag jobbar på kontorsservice för ett bolag nere i Göteborgs hamn. Det är ett väldigt varierande och kul arbete där man får träffa mycket folk under dagarna. Jag brukar starta dagen med att köra runt all post i en av våra rullbara postburar. Det är 3 våningar som jag lämnar av post till varje måndag och onsdag. Två dagar i veckan ligger postrundan på mitt bord. När man som jag arbetar med kontorsservice är det viktigt att kunna kavla upp ärmarna och hjälpa till när det behövs hjälp. Det händer ofta att det uppstår lite problem på kontoret och då rycker någon av oss på kontorsservice in för att hjälpa till. Det kan vara att kopiatorn går sönder, det saknas kuvert på plan 4 eller att någon behöver byta ut sin mobiltelefon.

De rullbara postburarna är inte bara bra för att transportera post och paket. Vi brukar köra datorer och andra maskiner i dem, postburarna fungerar bra som transportvagnar för diverse objekt. När man arbetar på kontorsservice är det bra att ha lite IT-kompetens. Det händer ett par dagar i veckan att vi behöver rycka ut och hjälpa folk med deras datorer. Det kan vara enkla problem som att kabeln till nätverket inte sitter i datorn eller att deras dator låst sig när de skrivit in fel lösenord.

Jag brukar äta mat ute varje dag. Det finns väldigt bra utbud av lunchrestauranger nere i hamnen. Om du gillar fisk har du mycket att välja på. Jag äter gärna fisk med föredrar kött. Vi ska faktiskt ut med jobbet nästa vecka och fiska. Min chef har en båt nere vid Saltholmen som vi ska åka ut med. Vi är ett gäng på 4 personer som ska ge oss ut för att jaga fisk. Tror det kommer bli riktigt kul, jag älskar att vara ute på havet.